Новини

Церемонията по награждаването на отличените участници в конкурсите на проект „Предпочитам да обичам“, реализиран с финансовата подкрепа на програма „Европа“ на Столичната община, се състоя на 12 септември. В зала „Американски център“ на Столичната библиотека се събраха близо 60 почитатели и съмишленици на проекта: ученици от столични училища, учители, родители и приятели на фондация "Еуфония". С поезия и музика в препълнената зала премина награждаването на най-добрите, написали послания и решили куизите от интерактивния сайт-игра daobicham.com.

Регионалното управление на образованието - София официално подкрепи с писмо проекта „Предпочитам да обичам“ на фондация „Еуфония“. В писмото, публикувано на сайта на РУО-София, д-р Ваня Кастрева се обръща към директорите с молба за съдействие информацията за проекта да достигне до учениците.

Благодарим за подкрепата!

 

С две седмици се удължава срокът, в който ученици от столични училища, на възраст между 14 и 19 години, могат да изпращат своите послания за любовта в сайта "Предпочитам да обичам" (daobicham.com)

Богат награден фонд от екскурзии, ваучери за книги и билети за културни събития очакват участниците, изпратили послание и/или решили възможно най-много куизи до 15 август 2019.

Search